Protest la Cluj. Se cere declanşarea unei greve generale de o zi în 15 martie

Protest la Cluj. Se cere declanşarea unei greve generale de o zi în 15 martie

Protestatarii clujeni au cerut declanșarea unei greve generale de o zi în 15 martie.

Participanții la protest s-au adunat pe Bd. Eroilor din Cluj-Napoca și au scandat „Grevă generală!”, „Justiție, nu corupție!”, „Justiție independentă!”, „Uniți, salvăm toată România!”, „În democrație, hoții stau la pușcărie”, „Tudorel, demisia!”, „Abrogați și plecați!”, „Anticipate!”, „Jos Guvernul!”, „Magistrați, nu cedați!”, „ALDE și PSD, aceeași mizerie!”.

Un protestatar a cerut de la portavoce declanșarea grevei generale. „Să fie grevă generală de o zi, în 15 martie, nu doar de 15 minute. Să vedem ce se întâmplă pentru că în momentul de față, când avem acea secție de investigare a magistraților care este controlată politic se ajunge la justiție controlată politic, iar România este în dictatură”, a spus acesta.

Un alt protestatar a subliniat că este momentul în care toată lumea trebuie să iasă în stradă pentru a transmite Guvernului că independența Justiției nu se negociază astfel că trebuie retrasă ordonanța de urgență a guvernului nr. 7. Protestul a durat o oră și jumătate și s-a terminat fără incidente.

Comenteaza