Protestatarii au scandat numele lui Alexandru Gheorghe în faţa sediului Diviziei 4 Infanterie "Gemina" VIDEO

Protestatarii au scandat numele lui Alexandru Gheorghe în faţa sediului Diviziei 4 Infanterie
Protestatarii care se adună în fiecare seară, de aproximativ o lună, în Piaţa Unirii din centrul Clujului şi militează împotriva clasei politice, au venit în această seară pentru prima dată de la începutul protestelor în faţa sediului Diviziei 4 Infanterie "Gemina".

Protestatarii au scandat numele lui Alexandru Gheorghe şi au purtat un portret al acestuia, încadrat de tricolor, chiar în faţa coloanei de manifestanţi.

În faţa sediului Diviziei 4 Infanterie "Gemina", aceştia au scandat "Cinste lui, cinste lui, cinste locotenentului" după care, şi-au reluat mersul obişnuit spre Prefectură şi apoi s-au întors în Unirii.

Locotenentul Alexandru Gheorghe a fost dat afară din armată după ce, în urmă cu mai bine de trei săptămâni a protestat în uniformă militară în Piaţa Universităţii din Bucureşti, ceea ce contravine legii.

Alexandru Gheorghe, locotenentul de la Flotila Aeriană 71 Câmpia Turzii a fost prezent ieri la apelul formulat împotriva propunerii Consiliului de Judecată de a-l exclude din Armata Română. Cererea sa a fost respinsă.

Comenteaza