Protestul şoferilor clujeni continuă astăzi cu blocarea pompelor

Protestul şoferilor clujeni continuă astăzi cu blocarea pompelor
Şoferii clujeni pregătesc un nou protest, în această după-masă, la staţiile de benzină.
Şoferii s-au mobilizat pe un forum de discuţii şi pregătesc un nou protest la staţiile de alimentare, astăzi la ora 17. Protestul vine după un altul, identic, în urmă cu o săptămână. Şoferii s-au înţeles să se întâlnească în parcarea de lângă lac complexului comercial Iulius Mall şi să blocheze cel puţin o staţie de benzină, alimentând cu sume mici şi plătind cu monede de mică valoare. Şoferii vor să blocheze staţiile cât mai mult timp.

Întâlnirea şoferilor are loc în acelaşi loc unde a început şi protestul organizat săptămâna trecută. Astfel de proteste au avut loc în ultimele zile şi în alte oraşe din ţară, iar unii dintre şoferii participanţi au fost amendaţi de jandarmi pentru tulburarea liniştii publice. Motivul - fie claxoane, fie însemne şi sloganuri afişate pe maşini. Deocamdată la Cluj nu a fost înregistrat vreun astfel de caz.

"Pentru a nu fi amendaţi nu transformaţi acţiunea în manifestaţie! Alimentaţi minim un litru, pierdeţi timpul cât puteţi, nu faceţi grupuri de bârfă, nu lipiţi însemne pe maşină, nu faceţi coadă decât unde este permisă staţionarea, nu blocaţi accesul în benzinărie celor ce vor doar să parcheze, să facă alte cumpărături sau să spele maşina. După aceea puteţi pleca la altă benzinărie pentru a mai alimenta încă un litru, menţinând coloana. Dacă primiţi vreun PV (proces-verbal-n.red.) faceţi plângere penală pentru abuz în serviciu celui care îl întocmeşte", sună instrucţiunile unuia dintre şoferii care organizează protestul, Kosfunny, pe forumul 4tuning.
Comenteaza