PSD anulează audierile pe tema violenţelor din 10 august

PSD anulează audierile pe tema violenţelor din 10 august

Membrii Comisiei de apărare din Senat au eliminat, marţi, de pe ordinea de zi punctul referitor la audirea prefectului Capitalei Speranţa Cliseru şi a ministrului de Interne, Carmen Dan, cu privire la protestul din 10 august. Solicitarea a venit din partea senatorului PSD Şerban Nicolae.

Propunerea senatorului PSD, Şerban Nicolae, a fost adoptată cu şapte voturi şi patru voturi împotrivă. Senatorul PSD, Nicolae Moga, propusese în timpul şedinţei ca la audieri presa să nu aibă acces în sală. Senatorul PNL, Nicoleta Pauliuc, a susţinut că audierea avea loc în acord cu prevederile regulamentului Comisiei, scrie mediafax.ro. 

„Preşedintele Cmisiei împreună cu Biroul comisiei invită la şedinţele Comisiei cu acordul membrilor biroului sau la solicitarea membrilor comisiei, persoane din afara comisiei dacă interesele Comisiei o cer. Sunteţi de acord ca doa,mna ministru să vină şi să stea pe scaun, să nu spună nimic? O invităm pe doamna ministru şi pe doamna prefect şi dacă nu vor să dea declaraţii sau să răspundă la întrebări vor sta acolo oe scaun”, a afirmat Nicoleta Pauliuc.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, dar şi comandantul Jandarmeriei, Laurenţiu Cazan, urmau să fie audiaţi, marţi, la Comisia de Apărare din Senat cu privire la violenţele din 10 august din Piaţa Victoriei.

Comenteaza