PSD Cluj: PDL şi UDMR au început spectacolul electoral la Cluj-Napoca

PSD Cluj: PDL şi UDMR au început spectacolul electoral la Cluj-Napoca
PSD Cluj consideră că cele două formaţiuni politice aflate în coaliţie în fruntea judeţului Cluj, PDL și UDMR, nu fac altceva decât spectacol de dragul anului pre-electoral.

„Din păcate, nimic din ceea ce liderii celor două partide au declarat până acum nu a fost valabil. Să nu uităm că acelaşi lucru s-a întâmplat şi la finalul campaniei electorale din alegerile locale ale anului 2004 când actualul prim ministru, dl Emil Boc, a jurat cu mână pe Biblie într-o emisiune a unei televiziuni locale că nu va colabora cu UDMR-ul", a declarat Remus Lăpuşan, preşedinte PSD Cluj.

Potrivit spuselor lui Lăpușan, primarul Apostu încearcă să dovedească că interesul clujenilor este mai presus de înţelegerile politice din Consiliul Local, iar UDMR-ul este disperat pentru a nu pierde teren în faţa populaţiei de etnie maghiară. "Indiferent de declaraţiile momentului, la Cluj ştim că cele două formaţiuni guvernează împreună din anul 2004 fără întrerupere", a mai spus liderul PSD Cluj care s-a pronunțat asupra faptului că cele două formaţiuni politice aflate în coaliţie în fruntea judeţului Cluj nu fac altceva decât spectacol de dragul anului pre-electoral.

UDMR a anunțat că rupe alianța cu PDL Cluj, drept urmare a faptului că primarul Sorin Apostu a permis deschiderea pieţei volante fără consultarea conducerii filialei judeţene a Uniunii.

 

Comenteaza