PSD și PDL se bat la Cluj pe autostrăzi. ”Pentru noi sunt priorități, Boc ne-a privat de investiții”, spun social-democrații

PSD și PDL se bat la Cluj pe autostrăzi. ”Pentru noi sunt priorități, Boc ne-a privat de investiții”, spun social-democrații
PSD a reacționat vehement, după ce europarlamentarul PDL Daniel Buda i-a solicitat lui Dan Şova să le ceară scuze în mod public românilor pentru dezastrul lăsat în urmă la Ministerul Trasporturilor.

Daniel Buda ar trebuie să vorbească mai întâi de nerealizările dlui Boc în mandatul de premier, județul Cluj și Transilvania fiind private de investiții în acea perioadă. Pentru guvernul Ponta și Dan Șova investiţiile în infrastructură din Transilvania au fost o prioritate, reînceperea lucrărilor la Autostrada Transilvania și aici amintesc emiterea ordinului de începere a lucrărilor pentru secțiunea Gilău-Nădășelu, în timp ce tronsonul Suplacu de Barcău - Borș a intrat în linie dreaptă.

De asemenea, autostrada Turda-Sebeș a intrat într-o nouă etapă, după ce s-au semnat contractele cu constructorii pe pentru tronsoanele 3 și 4. Dar cred că supărarea domnului Buda rezidă și în anunțul de ieri, când Compania Naâională de Autostrăzi a demarat procedura de căutare a unui constructor pentru execuția tronsonului de 37,2 de kilometri, pe traseul Ogra - Câmpia Turzii”, spun PSD-iștii.

Eşecurile vizibile din mandatul domnului Şova, precum autostrada Transilvania, autostrada Comarnic-Braşov, autostrada Nădlac-Sibiu, a numeroaselor proiecte de infrastructură aflate în mari întârzieri de execuţie, dar şi absobţia scăzută a fondurilor europene în infrastructură îl obligă pe Dan Şova ca pe lângă demisie să le ceară scuze public românilor pentru gestionarea lamentabilă a acestui minister", a precizat Daniel Buda, într-un comunicat remis presei.

Etichete
Comenteaza