Foto Puştii bogaţi din Mănăştur, prinşi la furat cornuri de 2 lei în Profi City

Puştii bogaţi din Mănăştur, prinşi la furat cornuri de 2 lei în Profi City

În seara de vineri, 26 august, angajaţii de la Profi City de pe strada Plopilor din cartierul clujean Mănăştur l-au prins în flagrant pe un puşti de vreo 15 ani care fura din magazin. 

Un angajat de la Profi City de pe strada Plopilor l-a prins în jurul orei 21, pe un puşti la furat în magazin şi a sunat imediat la poliţie, declarându-le poliţiştilor că nu e pentru prima dată când îl vede pe adolescent că pleacă cu ceva în bagaj fără să plătească. Dar de data asceasta, l-au prins cu ajutorul firmei de security. 

Între timp o altă angajată spune că de obicei copiii fură lucruri mărunte, chiar cornuri de 2 lei. "Cică ar fi din familie înstărită copilul, că tatăl său îi dă maşină... Păi de maşină are nevoie sau de educaţie? Educaţie ar trebui să primească! Auzi, pentru 2, 3 lei să ajungi la poliţie", a declarat doamna care servea la mezeluri în magazin. 

Între timp a ajuns poliţia şi a început să ia declaraţii angajaţilor. Cert e că în faţa magazinului puştiul avea o gaşcă serioasă de vreo 10 prieteni sau poate "colaboratori" la furtişaguri, cu toţii îmbrăcaţi bine şi cu telefoane de ultimul răcnet.

Ce bine că Profi le-a dedicat elevilor oferta specială înainte de începerea şcolii. "Fii PROFI în prima zi de şcoală", da unii dintre puştii din cartiere au înţeles pe dos cum e treaba cu "fii Profi" sau poate că doar se pregătesc din timp pentru spargeri mai mari în viitor. 

Comenteaza