PUTEREA INTERNETULUI. Consilier local, făcut de ruşine pe Facebook

PUTEREA INTERNETULUI. Consilier local, făcut de ruşine pe Facebook
"Ce-ți trebe tu? Hai, dispari! Mișcă-te! Eşti o proastă!" i-ar fi spus consilierul tinerei care l-a pozat în faţa maşinii parcate ilegal în centrul Clujului. Acum, el riscă să fie dat afară din partid.

O poză cu un personaj în bermude şi în tricou colorat, stând mândru în faţa Mercedesului său "ultimul tip", parcat ilegal pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, postată de o clujeancă pe pagina de Facebook "Ai parcat ca un bou", a devenit virală pe internet.

Personajul, despre care s-a aflat repede, graţie utilizatorilor paginii, că ar fi consilier local UDMR în comuna Floreşti, pe numele său Szekely Istvan, a avut, atunci când s-a văzut fotografiat, o reacţie nu tocmai demnă de un om politic:

"Eu: De ce ați parcat pe pista de bicicliști?
CJ-60-SZI: Ce-ți trebe, tu? Hai, dispari! Mișcă-te! Eşti o proastă! Eşti o proastă!"

... a relatat tânăra dialogul cu posesorul limuzinei CJ-60-SZI, parcată ilegal pe banda destinată bicicletelor.

Şi, pentru ca imaginea publică a consilierului UDMR să fie completă, un alt internaut a scos din "arhivă" o nouă poză, în care aceeaşi maşină stă parcată la fel de ilegal pe două locuri destinate persoanelor cu dizabilităţi, în parcarea mall-ului din Floreşti.

UPDATE Consilierul cu comportament de cocălar ar putea plăti cu funcţia

Şeful de partid al lui Szekely Istvan, preşedintele UDMR Cluj, Csoma Botond, spune că gestul consilierului local din Floreşti va fi discutat în forurile statutare ale Uniunii.

„Ce a a făcut Szekely nu face cinste UDMR. Este inadmisibil aşa ceva, să parchezi pe o pistă de biciclete şi apoi să ai o asemenea reacţie e intolerabil şi inacceptabil! Nu pot decide eu singur, dar cu siguranţă vom discuta în forurile statutare pentru că ce a făcut nu face cinste UDMR", a declarat Csoma Botond pentru Ziua de Cluj.

Judecând după revolta şefului organizaţiei judeţene a UDMR, deşi pare improbabil, nu e exclus să se ajungă până la sancţiunea maximă, adică excluderea din Uniune pentru grave prejudicii de imagine aduse formaţiunii politice. O asemenea sancţiune l-ar lăsa pe Szekely fără mandatul de consilier local proaspăt câştigat.

Comenteaza