QR Code uman la Cluj pentru o campanie umanitară FOTO / VIDEO

QR Code uman la Cluj pentru o campanie umanitară FOTO / VIDEO
Clujenii au format primul QR Code uman din România, în această seară în Piața Unirii, în scopul strângerii de donații pentru cauza animalelor fără adăpost.

Evenimentul a fost organizat de echipa Federației Share, care se ocupă de proiectul "Cluj-Capitală Europeana a Tineretului 2015".

Mai mulți clujeni au format QR codeq-ul din bucăţi mari de carton pe care le-au ținut ridicate deasupra capului preț de câteva minute. În acest timp, o dronă a survolat piața și a filmat flash mob-ul.

Banii proveniți din donații vor fi utilizați pentru ajutorarea câinilor și pisicilor fără stăpân ce se află în grija lui Radu Țermure, al cărui adapost a ars într-un incendiu anul trecut. Atunci, un om și 120 de animale și-au pierdut viața.

"Aproape 600 de câini în Cluj-Napoca sunt abandonați fie de părinții lor când sunt pui, fie de <<părinții>> adoptivi, atunci când nu-i mai doresc. Situația este totuși optimistă, câteva adăposturi de animale din Cluj reușesc să-i găzduiască și să aibă grijă de ei, au spus organizatorii.

Din donații se vor cumpăra cuști noi, medicamente, hrană și o izolare termică mai bună a adăpostului.

Comenteaza