Raed Arafat, amenințat cu moartea de un adept al teoriilor conspirației

Raed Arafat, amenințat cu moartea de un adept al teoriilor conspirației

Șeful DSU Raed Arafat a fost amenințat cu moartea într-o postare pe Facebook realizată de un adept al teoriilor conspirației. După ce a primit peste 1.200 de reacții, mesajul a fost șters. 

 

Mesajul grav  transmis de un negaționist al coronavirusului a devenit viral pe rețeaua soacială:

„În baza articolului 55 din Constituția României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina și datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetățenilor români (trafic de organe Mossad), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Țării și a Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc (animal considerat impur în religia musulmană, n.red.) într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăsești acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamto!”, se arată în mesajul postat de Raul Coltor, pe Facebook.

Individul care a scris mesajul de amenințare este un adept ale teoriilor conspirației, potrivit postărilor distribuite de el în mediul online.

Profilul acestuia acestuia abundă de articole cu iz daco-legionar, citate din Corneliu Zelea Codreanu și promovări ale protestelor contra măsurilor anti-COVID, anunţă gandul.ro.

Secretarul de Stat Raed Arafat a criticat protestele din Piața Victoriei avertizând asupra riscului de îmbolnăvire la care s-au supus protestatarii.

Comenteaza