Răfuială cu împuşcături pe strada Venus din Cluj-Napoca. S-a tras cu o armă cu bile GALERIE FOTO

Răfuială cu împuşcături pe strada Venus din Cluj-Napoca. S-a tras cu o armă cu bile GALERIE FOTO
Mai multe persoane au ajuns la spital în urma unei răfuieli ce a avut loc în această dimineaţă într-o locuinţă de pe strada Venus.

În jurul orei 9, secţia 3 Poliţie a fost sesizată cu privire la o altercaţie ce a avut loc într-o locuinţă de pe strada Venus, din cartierul Mărăşti.

"Este vorba despre o răfuială între două famillii. Trei persoane necunoscute au pătruns în apartamentul în cauză. Persoanele aflate în locuinţă au fost rănite şi transportate la spital. Nu este vorba despre un jaf, ci despre o răfuială din cauza unui litigiu", a declarat Anca Sidonia Purdea, purtător de cuvânt IPJ Cluj.

S-a folosit un pistol cu bile.

UPDATE 11.09: Altercaţia s-a petrecut pe strada Venus, numărul 25. În faţa blocului se află o ambulanţă şi un echipaj de poliţie. În prezent se fac cercetări la faţa locului. Urmează să mai fie dusă o persoană la spital, un tânăr rănit uşor.

UPDATE 11.21: Potrivit unor surse judiciare, familia care locuieşte pe strada Venus se ocupă cu comerţul de autoturisme aduse din străinătate, iar câteva persoane cu cagule au intrat în apartamentul lor fiind vorba de o răfuială. Fiul familiei a scos un pistol cu aer comprimat, a tras câteva focuri după care, mascaţii au început să îi lovească pe membrii familiei acestuia. Trei persoane au ajuns la spital.

UPDATE 11.34: O vecină a familiei agresate a povestit că "în această dimineaţă s-a auzit o împuşcătură în bloc după care, au ieşit trei persoane mascate dintre care, a treia era rănită. Este vorba despre familia Boldijar, al cărei fiu, în vârstă de 22 de ani, se ocupă cu traficul de maşini. Fiul familiei a scos arma şi a tras în cei care au pătruns în apartament, ulterior mascaţii i-au bătut pe cei trei din familie".

UPDATE 11.58: Poliţiştii Serviciului Criminalistic Cluj au ieşit din bloc cu mai multe cutii şi câteva teancuri de documente.

UPDATE  12.12: "La UPU au ajuns trei persoane, dintre care un bărbat de peste 50 de ani cu fractură de piramidă nazală şi urme de electroşocuri, precum şi două femei cu traumatisme craniofaciale. Toate cele trei persoane sunt în stare stabilă", a declarat Cristina Ciortea, directoarea Spitalului Judeţean Cluj.

Este vorba despre tatăl, mama şi o vecină a familiei Boldijar.  Fiul acestora se află încă în apartament, aici fiind prezenţi şi polţiştii de la Secţia 3 pentru cercetări.

UPDATE 12.48: "Fiul familiei, Andrei Boldijar, în vârstă de 23 ani, a folosit un pistol cu bile pentru a se apăra, acesta fiind deţinător legal. Poliţiştii aflaţi la faţa locului desfăşoară activităţi în vederea identificării, prinderii agresorilor şi stabilirii motivelor agresiunii. De asemenea, în cursul anchetei se va stabili dacă arma de apărare cu bile de cauciuc a fost folosită în condiţiile legii", se arată într-un comunicat remis presei de către reprezentanţii IPJ Cluj.

Comenteaza