Raliu caritabil la Gherla GALERIE FOTO/VIDEO

Raliu caritabil la Gherla GALERIE FOTO/VIDEO
Câteva sute de gherleni au asistat astăzi la un spectacol pe patru roţi: Raliul Rotary 2012. Banii strânşi vor ajunge la doi elevi din Gherla.

Evenimentul, organizat de Clubul Rotary Gherla, s-a desfăşurat pe platforma unei baze de recepţie de pe strada Hăşdăţii din Gherla. În ciuda vremii călduroase la eveniment au fost prezenţi numeroşi iubitori de spectacol automobilistic şi adrenalină.

La startul concursului ajuns la cea de-a III-a ediţie s-au aliniat 30 de piloţi amatori şi nu numai veniţi din Dej, Timişoara, Baia Mare, Satu Mare, Târgu Mureş şi Arad. "A fost prima dată când concurez. Nu am ştiut cum e terenul, cum e tot, dar asta e. O să mai particip", a spus un gherlean, care a condus un Mitsubishi modificat chiar de către el.

"A fost ok, dar se putea scoate un timp şi mai bun. O şicană din capăt, care e săritoare mi-a creat probleme. Este al treilea an în care particip", a declarat un alt pilot.

Diplomele şi cupele câştigate sunt doar pentru palmares pentru că banii obţinuţi din bilete şi din taxa de înscriere a piloţilor vor ajunge la doi elevi de la liceeul "Petru Maior", respectiv "Ana Ipătescu". "Este o acţiune de caritate. Încercăm să strângem fonduri pentru două burse. Este vorba de o bursă de 250 de lei lunar, timp de 10 luni pentru fiecare. Sunt nişte elevi eminenţi cu medii peste 9,80, cu prezenţă foarte bună la şcoală, cu un comportament deosebit şi care se află într-o situaţie materială mai precară", a declarat Remus Todea, preşedintele Clubului Rotary Gherla.

În ciuda bunei organizări, evenimentul nu a fost lipsit de incidente. Mai mulţi concurenţi au ratat traseul propus de organizatori şi au avut nevoie de ajutor pentru a reveni pe pistă.

Etichete
Comenteaza