News alert RĂPIRE în Floreşti! Minor de 10 ani, dispărut în această după-masă. A fost ademenit de un bărbat necunoscut cu dulciuri

RĂPIRE în Floreşti! Minor de 10 ani, dispărut în această după-masă. A fost ademenit de un bărbat necunoscut cu dulciuri
| Foto: Farcas Cristian

În jurul orei 14.30 poliţia a fost sesizată despre faptul că un băiat de 10 ani a dispărut azi din localitatea clujeană Florești. S-au mobilizar imediat zeci de polițiști și localnici pentru găsirea minorului. Acesta ar fi fost văzut ultima dată în compania unui bărbat necunoscut.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Se pare că băiatul ar fi fost ademenit de un bărbat necunoscut cu niște dulciuri, aceștia plecând împreună din zona unui magazin din localitate. În scurt timp de la dispariție, zeci de polițiști au plecat în căutarea minorului și al bărbatului suspect, transmite someseanul.ro.

„Astăzi, în jurul orei 14.30, poliția a fost sesizată despre faptul că un minor a fost observat în apropierea unei societăți comerciale din localitatea Florești, în compania unei persoane necunoscute de sex masculin, de aproximativ 30 de ani. Ulterior, cei doi au fost văzuți plecând împreună într-o direcție necunoscută” a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Au fost constituite de urgență mai multe echipaje de poliție, jandarmerie și poliție locală pentru depistarea minorului și a bărbatului. În jurul orei 19.30, în urma activităților operative și a verificărilor specifice desfășurate, cei doi au fost depistați pe raza localității Florești.

”Din datele preliminare, starea minorului în vârstă de 10 ani este una bună. În cauză sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, transmite purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj. 

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza