Rareș Bogdan, după atentatul terorist de la Viena: „Doamne ferește, asta mai lipsea Europei”

Rareș Bogdan, după atentatul terorist de la Viena: „Doamne ferește, asta mai lipsea Europei”
| Foto: digi24.ro

Europarlamentarul Rareș Bogdan condamnă cele întâmplate luni seară în capitala Austriei.

Cel puțin patru persoane au fost ucise și mai multe sunt rănite, după un schimb de focuri în centrul orașului Viena. Rareș Bogdan transmite condoleanțe austriecilor și anunță că România este alături de Austria în aceste clipe grele.

Poza noua 07.08.2018#condoleanțe
Romania alături de Austria! #solidaritate
Doamne ferește!
Asta mai lipsea Europei! Bunul Dumnezeu să ocrotească cetățenii europeni și să protejeze acest continent minune a civilizației.
Suntem alături de Austria și de vienezi. Orașul cotat pe locul 1 la calitatea vieții in Europa ani la rând a fost zguduit în această seară de atentate teroriste. Viena sub teroare. Liniștea vienezilor a fost spulberată de un grup de scelerați criminali. Forțele de securitate austriece au intrat in alertă de grad zero”, a scris eurodeputatul pe pagina sa de Facebook.

Atacul terorist de luni seară, de la Viena, a fost comis de mai mulți indivizi înarmați. Patru au fost arestați, iar unul ar fi încă în libertate și este căutat de polițiști. Un alt atacator a fost ucis, despre care autoritățile austriece au spus că este un simpatizant al Statului Islamic.

Atentatul a avut loc în ultima seară dinaintea intrării în carantină a Austriei, iar mulți oameni voiau să se bucure de o ultimă ieşire în oraş. Anchetatorii nu exclud ipoteza ca atacatorii să fi ales tocmai acest moment, pentru că după intrarea în carantină le-ar fi fost mai greu să-l pună în practică.

Comenteaza