Rareș Bogdan, la 5 de ani de la Colectiv: „Ticăloșia, corupția, lenea, nepăsarea, incompetența trebuie combătute fără milă și sancționate aspru”

Rareș Bogdan, la 5 de ani de la Colectiv: „Ticăloșia, corupția, lenea, nepăsarea, incompetența trebuie combătute fără milă și sancționate aspru”

Europarlamentarul Rareș Bogdan a transmis un mesaj la 5 ani de la incendiul din clubul Colectiv din București, soldat cu moartea a 65 de persoane.

Astăzi, 30 octombrie 2020, s-au împlinit 5 ani de la una dintre cele mai mari tragedii întâmplate în România după 1989. Rareș Bogdan trage un semnal de alarmă pe rețelele de socializare ca astfel de lucruri să nu mai aibă loc.

5 ani de la cea mai mare nenorocire care a lovit România după revoluție. Din inima noastră curge sânge gândindu-ne la sufletele sfâșiate ale celor care și-au pierdut copiii, rudele și prietenii la #Colectiv. 65 de tineri pentru care ceasul a stat, pe Pământ, ne cer, de Dincolo, să facem totul pentru ca asemenea tragedii să nu mai aibă loc.

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!Suntem datori să rupem lanțul complicităților care ucid, să nu tolerăm nicio autoritate care închide ochii la nerespectarea legii. Ticăloșia, corupția, lenea, nepăsarea, incompetența trebuie combătute fără milă și sancționate aspru. Vrem vinovații, până la unul! JUSTIȚIE, NU CORUPȚIE! Corupția ucide!
Dumnezeu să ne ajute!”, a scris eurodeputatul pe pagina sa de Facebook.

 

loading...
Comenteaza