Rareş Bogdan, mesaj ironic: "Mulţumim Liviu Nicolae Dragnea, mulțumim Călin Anton Popescu Tăriceanu"

Rareş Bogdan, mesaj ironic: "Mulţumim Liviu Nicolae Dragnea, mulțumim Călin Anton Popescu Tăriceanu"

Jurnalistul a comentat ştirea că 20 de persoane din dosarul de criminalitate organizată privind gruparea ”Bologa” din Sebeş, au scăpat de pedeapsă, după mai bine de 10 ani de judecată, pentru că faptele s-au prescris.

"Mulţumim din inimă partidului roşu, PSD, și colegilor de grup infracțional organizat din ALDE. Mulţumim Liviu Nicolae Dragnea, mulţumim Călin Anton Popescu Tăriceanu", a reacţionat Rareş Bogdan.

Instanţa din Târgu Mureş a decis în 6 decembrie 2018 să menţină decizia anterioară a Tribunalului Harghita, unde s-a pronunţat, în martie 2018, hotărârea de încetare a procesului penal ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale a inculpaţilor. Instanţa a decis în schimb să admită apelul în ceea ce priveşte latura civilă a cauzei, scrie ziarul Unirea.

Este vorba de un număr de 20 de persoane care au făcut parte dintr-o grupare infracţională trimisă în judecată, în 2008, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, furt calificat, complicitate la furt calificat, spălare de bani şi fals în înscrisuri sub semnătură.

Gruparea cu ”sediul” central în municipiul Sebeş era specializată în furt de fier vechi din societăţi comerciale şi a acţionat timp de mai mulţi ani pe raza judeţelor Alba, Hunedoara şi Mehedinţi. A fost anihilată în noiembrie 2007, iar un an mai târziu dosarul a fost trimis în judecată.

Comenteaza