Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal din Florești

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal din Florești

În cazul accidentului de acum un an de la intrarea în Florești, în care a decedat o tânără de 20 de ani, instanța Judecătoriei Cluj-Napoca a schimbat încadrarea juridică a faptei șoferului din ucidere din culpă în omor.

Potrivit unor surse judiciare, judecătorul a considerat că tânărul șofer a conștientizat și a putut să prevadă urmările. Amintim că inculpatul nu a fost nici băut, nici drogat la momentul accidentului. Judecătoria Cluj-Napoca a dispus și trimiterea dosarului la Tribunalul Cluj, scrie clujust.ro.

Gabriela Rîpan, tânăra care a decedat, era din Suceava și studia la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, la 21 ianuarie, în jurul orei 03:00, un tânăr de 19 ani, din Florești, în timp ce conducea autovehiculul marca Mercedes-Benz CLS 500 pe Drumul Național nr. 1 - E60, pe raza comunei, în afara localității, dinspre Huedin spre Cluj-Napoca, ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară peste marcajul longitudinal simplu continuu.

Acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp al unui panou de informare situat pe spațiul verde, după care s-a oprit în șanțul de colectare a apelor pluviale. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza