Răzbunare teribilă pentru că l-a părăsit: a răpit-o, i-a rupt maxilarul, a bătut-o crunt cu lanţul şi a sechestrat-o

Răzbunare teribilă pentru că l-a părăsit: a răpit-o, i-a rupt maxilarul, a bătut-o crunt cu lanţul şi a sechestrat-o
A ţinut-o aşa, netratată, până ce maxilarul fetei s-a infectat. Tânăra a evadat de la el de-acasă noaptea, după două săptămâni, în timp ce agresorul dormea.

Andreea este o tânără de 19 ani din muncipiul Turda, care a avut ghinionul - mărturiseşte aceasta - să se îndrăgostească de un recidivist în vârstă de 24 de ani, chipeş, din acelaşi oraş cu ea.

Au dat unul de altul prin intermediul reţelelor de socializare şi la scurt timp au devenit iubiţi. Însă, imediat după ce s-au cunoscut mai bine, fata s-a îngrozit de violenţa de care dădea dovadă prietenul ei, în diverse ocazii, aşa că a rupt legătura cu acesta, refuzând să-i mai răspundă la telefon sau pe reţeaua de socializare.

Credea c-a scăpat de bărbat, însă n-a fost tocmai aşa: pe 29 iunie, aflându-se în plină stradă, în oraşul său, Turda, s-a trezit atacată de către acesta şi urcată cu forţa într-un autoturism.

Apoi a început calvarul pe care a fost nevoită să-l îndure timp de două săptămâni: „Pedeapsa a fost groaznică: m-a bătut minute în şir cu un lanţ peste mâini şi picioare, după care mi-a tras un pumn în gură - atât de tare încât mi-a rupt maxilarul. Apoi, refuzând să mă ducă la spital, m-a ţinut la el în casă, aşa distrusă cum eram, numai ca să mă pedepsească. Îmi spunea mereu că decât să ajung a altuia mai bine mă omoară. Şi aşa, abia după aproape două săptămâni, în 11 iulie, am reuşit să evadez de la el, în toiul nopţii, în timp ce dormea. M-am dus direct acasă, la părinţii mei, după care am anunţat poliţia şi apoi ambulanţa".

Intervine în discuţie şi mama tinerei: "În tot acest timp când a fost sechestrată noi am ştiut că se află la el, dar nu ne-am impacientat fiindcă n-am crezut că i-a făcut ceva, crezând în tot acest timp că relaţiile dinte ei sunt bune".

Tânăra a fost transportată de urgenţă la Clinica de Chirurgie Maxilofacială din Cluj-Napoca, unde a fost supusă unei operaţii chirurgicale dificile, cu destule probleme, fiindcă - netratată timp de aproape două săptămâni - rana se infectase.

Andreea s-a externat abia ieri şi, miercuri, imediat ce şi-a mai revenit după suferinţele îndurate, s-a prezentat la IML Cluj alături de mama şi de bunicul său pentru a fi consultată în vederea eliberării unui certificat medico-legal.

„Pentru chinurile la care a supus-o pe fiică-mea n-o să-l iertăm, mai ales că am fost deja la Parchet, iar poliţia şi procurorul aşteaptă certificatul medico-legal ca să-l prezint când voi întocmi plângerea penală împotriva fostului prieten al fiicei mele", mărturiseşte din nou, tulburată, mama fetei.

Însă şi aici lucrurile nu sunt chiar atât de simple: dată fiind gravitatea fracturii tinerei, care necesită câteva zeci de zile de îngrijiri medicale, precum şi faptului că au existat complicaţii în cazul ei, va fi nevoie de o expertiză medico-legală.

Dar, conform legii, e obligatoriu ca expertiza să fie cerută, printr-o ordonanţă, de către poliţia din Turda. Aşa că victima şi familia ei vor trebui să mai aştepte o zi sau două până să acţioneze, legal, împotriva bestiei cu chip de om care i-a adus în această situaţie.

Comenteaza