Update Foto Razie anti-drog la Cluj. Șapte traficanți au fost reținuți

Razie anti-drog la Cluj. Șapte traficanți au fost reținuți
Razie anti-drog de amploare la Cluj. Șapte traficanți au fost reținuți
Razie anti-drog de amploare la Cluj. Șapte traficanți au fost reținuți
Razie anti-drog de amploare la Cluj. Șapte traficanți au fost reținuți

Şapte persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri în urma unor percheziţii făcute de poliţişti şi procurori DIICOT Cluj.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

UPDATE: "Toate cele 7 persoane reținute în urma actiunii pe linia antidrog din 17 iulie, a BCCO Cluj - Napoca, au fost arestate preventiv pentru 30 de zile", informează IPJ Cluj.

_______________________________________

În cursul zilei de ieri, polițiștii de la crimă organizată din Cluj-Napoca, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T - S. T. Cluj, au efectuat 25 de percheziții domiciliare, în județele Cluj și Maramureș, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Potrivit polițiștilor, în urma perchezițiilor au fost ridicate în vederea confiscării 12,25 kg. de cannabis, 18 plante de cannabis, 400 de comprimate de MDMA, 72 de grame de substanțe psihoactive, 29.330 de euro, 131.950 de lei și aparatură specifică ambalării și vidării.

De asemenea, au fost descoperite si ridicate în vederea confiscării 6 laptop-uri, 28 de telefoane mobile, 2 tablete, 5 hard-disk-uri, 6 stickuri de memorie, 11 grindere, 6 cântare electronice și 2 pistoale cu aer comprimat.

În total, au fost puse în executare 11 mandate de aducere, fiind reținute 7 persoane.

Acțiunea s-a desfășurat în colaborare cu B.C.C.O Alba-Iulia, B.C.C.O BRAȘOV, B.C.C.O Târgu-Mureș și SCCO - Bistrița-Năsăud, S.C.C.O -  Sălaj și S.C.C.O - Maramureș.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale Cluj-Napoca, a echipei canine din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră a Aeroportului Cluj-Napoca și a Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza