Razie anticoronavirus la Cluj. S-a verificat respectarea măsurilor impuse de starea de alertă

Razie anticoronavirus la Cluj. S-a verificat respectarea măsurilor impuse de starea de alertă

Polițiștii au acționat, miercuri, la Cluj-Napoca, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, în contextul stării de alertă, dar și a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Miercuri, în intervalul orar 17:00-19:00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au desfășurat activități preventive pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, în contextul stării de alertă, dar și a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

"În acest context, în intervalul menționat, polițiștii au legitimat peste 35 de persoane, 15 dintre acestea fiind atenționate asupra utilizării măștilor de protecție. Totodată, au fost controlați 17 operatori economici", precizează IPJ Cluj.

Activitatea s-a derulat prin colaborarea polițiștii de ordine publică, investigații criminale, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Cluj și functionari publici din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza