Razie pe şoselele din Cluj. 100 de sancţiuni, dintre care jumătate pentru viteză

Razie pe şoselele din Cluj. 100 de sancţiuni, dintre care jumătate pentru viteză
| Foto: Arhiva

Poliţiştii clujeni au acţionat, joi, în trafic pe şoselele din judeţ pentru combaterea depăşirii limitei legale de viteză, dar şi a altor cauze generatoare de accidente rutiere.

În cadrul acţiunii organizate joi, 6 septembrie, de către poliţiştii clujeni, în municipiul Dej au fost aplicate 27 sancţiuni contravenţionale, 8 dintre acestea pentru depăşirea limitei legale de viteză, 3 biciclişti fiind sancţionaţi pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin în trafic, iar alte 16 sancţiuni pentru diferite alte nereguli constatate.

În Câmpia Turzii,  poliţiştii au verificat pe DN 15 E60, pe raza localităților Luna și Luncani, 54 de autovehicule şi au aplicat 40 sancțiuni contravenționale, 33 pentru depăşirea vitezei, 2 pentru depăşiri neregulamentare, 2 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 3 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reținute 3 permise de conducere, dintre care 2 pentru depășire neregulamentară și 1 pentru exces de viteză. În Panticeu şi Recea Cristur au fost aplicate 10 sancțiuni pentru încălcarea Codului Rutier, iar în zona Huedin, 23 de sancţiuni contravenţionale, fiind reţinut şi un certificat de înmatriculare.

Comenteaza