Razie-fulger în trafic, la Cluj-Napoca. Zeci de vitezomani, trași pe dreapta în doar două ore

Razie-fulger în trafic, la Cluj-Napoca. Zeci de vitezomani, trași pe dreapta în doar două ore

Polițiștii au acționat, marți după-amiază, la Cluj-Napoca, în scopul asigurării unui climat de siguranță rutieră, dar și pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Marți, 15 iunie, în intervalul 17.00 – 19.00, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca, alături de polițiștii secțiilor de poliție urbană, au acționat pe raza de competență în scopul prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid-19 și asigurării unui climat de siguranță rutieră. Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii au verificat în trafic 152 de vehicule, fiind legitimate peste 180 de persoane.

Urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 111 sancțiuni contravenționale, 110 dintre acestea ca urmare a nerespectării normelor de circulație pe drumurile publice, în conformitate cu OUG 195/2002R. Astfel, polițiștii rutieri au retras două certificate de înmatriculare.

Potrivit IPJ Cluj, în total, 41 de participanți la trafic au fost depistați în timp ce se deplasau cu nerespectarea regimului legal de viteză.

Comenteaza