Razie în Cluj. Amenzi de peste 22.000 de lei, într-un singur cartier. Ce nereguli au descoperit

Razie în Cluj. Amenzi de peste 22.000 de lei, într-un singur cartier. Ce nereguli au descoperit
Poliţiştii clujeni au efectuat joi o razie într-unul dintre cartierele clujene. În urma acesteia, au aplicat amenzi de peste 22.000 de lei.

Acţiunea poliţiştilor locali, desfăşurată în cartierul Mănăştur, a urmărit fluidizarea traficului rutier şi pietonal, respectarea reglementărilor legale privind activitatea de taximetrie, limitarea distrugerii spaţiilor verzi, asigurarea curăţeniei la punctele gospodăreşti şi în zonele aferente locuinţelor colective şi identificarea şi sancţionarea persoanelor care apelează la mila publică.

Potrivit informaţiilor furnizate de Primăria Cluj-Napoca, controalele s-au soldat cu aplicarea a unui număr de 113 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 22.600 lei.

Poliţiştii au au ridicat şase autovehicule şi au dat 40 de puncte de penalizare şoferilor indisciplinaţi, au aplicat 67 sancţiuni pentru parcări şi opriri neregulamentare, trei pentru autovehiculele de mare tonaj, zece pentru parcări pe spaţiul verde, 21 pentru abateri de la reglementările privind regimul de transport în regim de taxi, trei pentru nereguli în zona organizărilor de şantier şi încă trei persoanelor depistate că apeleau la mila publică.

De asemenea, au fost identificate 12 cazuri cu depozitări la punctele gospodăreşti, deşeuri de volum şi materiale de construcţii lângă locuinţele colective.

 

Comenteaza