Razie în Oser. Câte amenzi s-au dat

Razie în Oser. Câte amenzi s-au dat
Poliţiştii clujeni împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca şi cu poliţişti locali au desfăşurat o acţiune în sistem integrat în zona pieţei de vechituri din municipiu.

Acţiunea a vizat în principal prevenirea şi combaterea comerţului ilicit, a evaziunii fiscale, prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale. Cu ocazia controalelor desfăşurate poliţiştii au verificat opt agenţi economici şi 16 comercianţi persoane fizice.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 20 sancţiuni contravenţionale dintre care patru la legea privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, opt prevăzute de legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice, şase prevăzute de legea privind ordinea şi liniştea publică şi două la alte acte normative.

Valoarea amenzilor a fost de 9.500 de lei. Poliţiştii au dispus ridicarea în vederea confiscării a bunurilor comercializate fără îndeplinirea condiţiilor legale, precum minicalculatoare şi echipament de protecţie, valoarea totală a acestora fiind evaluată la peste 2.000 lei.

 

Etichete
Comenteaza