Razie în trafic la Cluj: Aproape 900 de amenzi și peste 120 de permise reținute

Razie în trafic la Cluj: Aproape 900 de amenzi și peste 120 de permise reținute
| Foto: arhivă

Poliţiștii clujeni au acționat pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul conducerii autovehiculelor sub influenţa alcoolului sau cu viteză excesivă.

În perioada 31 decembrie - 7 ianuarie, polițiștii rutieri și cei de ordine publică din întreg județul au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor produse pe fondul consumului de alcool sau a vitezei excesive. Poliţiştii au verificat conducătorii auto și au constatat peste 800 de contravenții.

De asemenea, au fost constatate 13 infracțiuni privind conducerea pe drumurile publice. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 887 sancțiuni contravenționale și au fost reținute 121 de permise de conducere.

Dintre acestea, 348 au fost aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză, iar 64 de conducători auto au rămas fără permis după ce au fost depistați depășind limita legală cu mai mult de 50 km/h. Au fost efectuate 874 de verificări cu aparatul alcooltest, fiind sancționați opt șoferi pentru conducere sub influența alcoolului. Acestora le-au fost reținute și permisele de conducere.

Comenteaza