Razie pe Clinicilor şi Republicii: şoferii indisciplinaţi, puşi la punct de poliţişti

Razie pe Clinicilor şi Republicii: şoferii indisciplinaţi, puşi la punct de poliţişti
Traficul de pe două dintre cele mai aglomerate artere de circulaţie ale oraşului este, în mod constant, de coşmar. Dimineaţă, poliţiştii clujeni au decis să taie în carne vie şi au amendat şoferii indisciplinaţi.

 

Atenţia poliţiştilor s-a îndreptat spre şoferii care blochează traficul de pe str. Clinicilor şi str. Republicii. Astfel, în doar câteva ore, în urma acţiunii desfăşurate în această zonă, au fost aplicate nu mai puţin de 56 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 7.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au verificat, cu precădere, respectarea neregulilor privind oprirea şi staţionarea autovehiculelor, portul centurii de siguranţă, precum şi transportul minorilor în dispozitive de retenţie.

"În cadrul acţiunii, pentru abaterile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 56 sancţiuni contravenţionale, la ordonanţa de urgenţă a guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Dintre acestea, cele mai multe au fost aplicate pentru oprire neregulamentară şi neportul centurii de siguranţă", informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Poliţiştii rutieri continuă acţiunile de informare, prevenire şi sancţionare a abaterilor rutiere pentru a-i determina pe toţi participanţii la trafic să adopte un comportament responsabil.

 

Comenteaza