Razii pe şantierele clujene. Sancţiuni de 50.000 de lei

Razii pe şantierele clujene. Sancţiuni de 50.000 de lei
Poliţiştii clujeni au derulat în ultimele zile mai multe controale la firmele care execută lucrări pe drumul public, pentru a verifica dacă acestea se desfăşoară după condițiile stabilite prin autorizație.

Conform unui raport dat publicităţii în cursul zilei de miercuri, în cursul anului polițiștii au efectuat 40 de controale pentru a stabili dacă lucrările de reabilitare şi reamenajare a părţii carosabile de pe raza municipiului se desfăşoară în conformitate cu planul supus avizării. În urma lor 15 firme executante au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în cuantum total de aproape 50.000 de lei. 

Spre exemplu, în data de 3 noiembrie firma care execută lucrări pe Calea Moţilor a fost amendată cu peste 2000 de lei din cauza desfăşurării pe trotuar a unor lucrări nesemnalizate şi nesecurizate conform prevederilor legale.

"Sancţiunea a fost aplicată pentru nerespectarea condiţiilor stabilite de administratorul drumului public şi de poliţia rutieră privind amplasarea şi executarea de lucrări în zona drumului public", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Oamenii legii precizează că aceste controale vor continua şi în perioada următoare. 

Comenteaza