Realitatea FM Cluj a împlinit astăzi un an de la prima transmisie în eter. Cunoaşte-i pe realizatori VIDEO

Realitatea FM Cluj a împlinit astăzi un an de la prima transmisie în eter. Cunoaşte-i pe realizatori VIDEO
Realitatea FM Cluj a împlinit astăzi un an de la prima transmisie în eter. Colegii de la Realitatea FM au sărbătorit ziua de naştere a radioului în direct, alături de ascultători. În primul an de existenţă, Realitatea FM Cluj a devenit cel mai ascultat radio de ştiri din oraş, arată Realitatea TV Cluj.

 "A fost un an dificil aş putea spune, multă, multă muncă, ne-a schimbat nişte obiceiuri, ne-am obişnuit să ne trezim dimineaţa ca să fii în formă trebuie să te trezeşti foarte de dimineaţă, să fii cât se poate de deschis, să-ţi înfrânezi toate problemele, toate frustrările, neplăcerile şi toate celelalte lucruri şi să faci o emisiune cât de cât o emisiune de interes", spune unul dintre cei doi realizatori ai matinalului, Cosmina Fernoagă.

"Din punctul meu de vedere, nimic nu se compară cu plăcerea de a face radio şi asta spune absolut tot", completează şi directorul staţiei, Florin Otrocol. "Am noroc să o am pe Cosminica, e care e aplecată spre media locală şi mă ajută foarte mult. Eu zic că suntem ceea ce trebuia clujenilor, rămâne de văzut dacă clujenii vor aprecia acest lucru şi vor rămâne în continuare alături de noi".

"A fost unul dintre cei mai dinamici ani de când sunt în presă pentru că radioul dintre toate produsele din trustul nostru, acest radio este special dintr-un anumit punct de vedere, din acela că primim feed-back-ul foarte rapid şi poţi dialoga cu ascultătorii", spune Titus Crăciun, redactorul-şef al cotidianului ZIUA de CLUJ.

"Aştept să fie un al doilea an de Realitatea FM mult mai dinamic, mult mai bun, deja am ajuns la maturitate, am suflat în lumânarea de pe tortul de un an, lucrurile cred că vor deveni mai bune pentru că sunt foarte mulţi oameni profesionişti aici, sunt foarte mulţi oameni aici care îşi doresc să interacţioneze cu oamenii din Cluj cât mai aproape", arată şi omul de televiziune Ciprian Aron, ce realizează săptămânal o emisiune la Realitatea FM Cluj, "Taxi Realitatea", şi este deseori invitat în cadrul altor emisiuni din program.

Alin Fornade, reporter pentru cotidianul ZIUA de CLUJ, realizează şi el, în fiecare luni după-masa, emisiunea radiofonică "La Fileu". "Pentru mine radioul înseamnă începutul meu în presă, eram în anul trei de facultate, în sesiune, când am susţinut un concurs la Radio Uniplus şi asta a fost prima mea experienţă în presă", spune Fornade. "Mă bucur că am putut să revin la microfon la Realitatea FM şi am o şansă să mă apropiu foarte mult de subiecţii despre care scriu, îi urmăresc la meciuri şi sper că în acest an să prind interlocutori interesanţi la emisiunea Fără Fileu".


Reporter: Cristina Pîrvu
Imagine: Cristian Rus

 

Comenteaza