REALITATEA TV are un nou director general, care este clujean

REALITATEA TV are un nou director general, care este clujean
Un clujean a fost instalat luni în funcţia de director general REALITATEA TV. "Cred că din postura de director general cu autoritate deplină asupra deciziilor din interiorul trustului va realiza chiar mai mult", susţine unul dintre acţionarii postului, Cozmin Guşă.

 

Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de Putere", are de luni o nouă poziție în schema REALITATEA TV. El a fost numit director general al postului, pe care l-a coordonat în calitate de director editorial până acum.

El va fi secondat de jurnalistul Edward Pastia, din poziția de director executiv al stației. "Pe lângă managementul editorial, se va ocupa atât de administrarea optimizării activității televiziunii și a personalului, atât la nivelul postului cât și pentru Divizia de Internet", spune unul dintre acţionarii REALITATEA TV, Cozmin Gușă.

Acesta a explicat de ce s-a luat această măsură: "Pe fondul de creștere editorială a Realității TV în ultima jumătate de an, când Rareș a avut merite foarte mari în calitate de lider al echipei de jurnaliști, cred că din postura de director general cu autoritate deplină asupra deciziilor din interiorul trustului va realiza chiar mai mult".

Comenteaza