Rechizitoriul lui Gore: inculpatul a acţionat cu premeditare

Rechizitoriul lui Gore: inculpatul a acţionat cu premeditare
Procurorii consideră că Marius Florin David, cunosctut ca Gore, ar fi vrut să se răzbune pe medicii de la UPU.

Potrivit actului de trimitere în judecată a celebrului interlop Gore, acesta ar fi acţionat cu premeditare asupra personalului medical de la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU), care a fost de serviciu şi cu o seară înainte, când inculpatul s-a prezentat la unitatea medicală spunând că a ingerat substanţe necunoscute.

"Cu o zi anterior evenimentelor în cauză, inculpatul a fost la aceeaşi unitate medicală, având un comportament agresiv, părăsind în mod intempestiv unitatea fără acordul medicului. A revenit seara următoare, înarmat cu un cuţit, şi a agresat personalul medical. Considerăm că este evident că fapta a fost săvârşită cu premeditare, inculpatul dorind să "sancţioneze" personalul medical  - schimbul respectiv fusese de serviciu şi în ziua anterioară", se precizează în rechizitoriu.


Anchetatorii susţin că Gore a avut intenţia de a-i lua viaţa brancardierului pe care l-a înjunghiat în noaptea de 8 spre 9 august. Expertiza medico-legală din dosar arată că leziunile victimei nu i-au pus în pericol viaţa, însă procurorii precizează că doar norocul ca lama cuţitului să se oprească în arcul costal a făcut ca brancardierul să supravieţuiască.

Gore a fost trimis în judecată pentru tentaativă de omor şi port ilegal de armă în instituţii publice.

Citiţi mai multe detalii din rechizitoriu, în ediţia de mâine a ZIUA de CLUJ.

Vezi mai jos imagini surprinse de camerele de supraveghere cu incidentul când Gore înjunghiază un brancardier şi ameninţă mai multe persoane aflate de serviciu la UPU

Comenteaza