Recoltă bogată de infractori condamnaţi. Şapte în trei zile. Ce fapte au săvârşit

Recoltă bogată de infractori condamnaţi. Şapte în trei zile. Ce fapte au săvârşit
În ultimele trei zile poliţiştii de investigaţii criminale au identificat nu mai puţin de şapte persoane date în urmărire naţională şi internaţională, pe numele cărora erau emise mandate de arestare sau de executare a unor pedepse privative de libertate.

Două dintre persoanele prinse, nişte clujence de 31 şi 41 de ani, au fost condamnate  la şase ani, respectiv la opt ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi uz de fals.

O altă persoană depistată în cadrul acţiunii, un bărbat de 36 de ani din Sumurducu, a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova. Pe numele lui Tribunalul Cluj emisese un mandat de executare a şapte ani şi şase luni de închisoare pentru tentativă la omor calificat.

De asemenea, poliţiştii clujeni au depistat o clujeancă de 65 de ani dată în urmărire naţională pentru a executa cinci ani de închisoare pentru înşelăciune. Alte două mandate de executare a pedepsei au fost puse în aplicare faţă de doi bărbaţi de 52 şi 65 de ani din Cluj-Napoca, condamnaţi pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei.

Nu în ultimul rând, un bărbat de 27 de ani din Turda a fost preluat de poliţişti de pe aeroportul clujean şi a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Cluj. Pe numele acestuia autorităţile franceze au emis mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Comenteaza