Record Ziua de Cluj: un sfert de milion de cititori unici în 24 de ore

Record Ziua de Cluj: un sfert de milion de cititori unici în 24 de ore

zcj.ro, site-ul quality de știri al Clujului, a depășit un nou record de trafic.

243.792 de utilizatori unici au accesat www.zcj.ro in 24 de ore, conform serviciului Google Analytics.

Record Ziua de Cluj: un sfert de milion de cititori unici în 24 de ore

Recordul a fost înregistrat marți, 11 august, când ediția online Ziua de Cluj a fost printre cele mai citite site-uri de știri din România, potrivit SATI (Studiul de Audiență Trafic Internet), depășind, printre altele, gandul.ro, romaniatv.net, antena3.ro sau g4media.ro.

www.zcj.ro este site-ul cel mai căutat de clujenii care doresc să se informeze rapid și corect.

Știri de ultimă oră din politică, administrație, economie, sport sau cultură, analize politice și dezvăluiri, cele mai noi informații din domeniul imobiliar sau din business-ul clujean sunt întotdeauna la doar un click distanță, pe calculator, pe mobil sau pe tabletă: www.zcj.ro.

"Le mulțumim milioanelor lor de români care ne acordă în fiecare lună încrederea lor, făcând din Ziua de Cluj prima lor sursă de informare.

Recordul înregistrat ne bucură și vine ca un rezultat pe care îl așteptam din partea celei mai bune echipe din presa clujeană.

Îi felicit pe colegi și le atrag totodată atenția că numărul extrem de mare de cititori care ne încredințează sarcina de a-i informa înseamnă și o enormă responsabilitate", a declarat Mihai Moga, Directorul Ziua de Cluj.

Comenteaza