Reglare de conturi la Cluj. Copiii s-au certat, părinții s-au bătut

Reglare de conturi la Cluj. Copiii s-au certat, părinții s-au bătut

O ceartă între copii dintr-o localitate din județul Cluj a dus la o bătaie în toată regula între părinți, terminată cu reținerea a doi soți violenți.

O femeie de 31 de ani, din localitatea clujeană Morlaca, din comuna Poieni, a fost bătută de către doi soți, conform Info Huedin. Incidentul a fost filmat de către o localnică, iar aceasta nu a intervenit în altercație de teama celor doi soți care păreau că și-au ieșit din minți.

Polițiștii Secției 8 Rurală Huedin au văzut imaginile și s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal și loviri și alte violențe.

Agresorii, din Morlaca, o femeie de 47 de ani și un bărbat de 58 de ani, au fost reținuți și urmau să fie prezentați în fața unui judecător de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Huedin, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Surse din anchetă spun că acest conflict a pornit de la copiii celor două familii, care s-ar fi certat. Femeia de 31 de ani a mers la cei doi soți pentru a discuta problema, însă cei doi soți au refuzat să poarte o discuție civilizată.

Comenteaza