News alert Reguli noi pentru restaurante, teatre și cinematografe

Reguli noi pentru restaurante, teatre și cinematografe

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a stabilit noi reguli pentru teatre, cinematografe și restaurante, în funcție de indicele de infectare și răspândirea coronavirusului în comunitate.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a prezentat restricţiile care vor fi impuse progresiv, în funcţie de rata de infectare. Astfel,rRestaurantele, cafenelele, sălile de spectacol și de cinema vor putea funcționa la capacitatea de 50% unde incidenţa e sub sau egală cu 1,5 la mie, însă, după depășirea acestui prag, regulile se schimbă.

"Referitor la programul teatrelor, restaurantelor, sălilor de spectacole, restaurantelor, cafenelelor, acolo unde incidenţa e sub sau egală cu 1,5 la mie ele vor funcţiona cu capacitatea de 50%. Atunci când depăşeşte 1,5  şi până la 3 la mie vor4 funcţiona cu capacitate de 30%, iar programul va fi redus până la ora 23.00. Atunci când incidenţa depăşeşte 3 la mie activitatea va fi sistată".

În ceea ce priveşte hotelurile, când incidenţa este peste 3 la mie, acestea vor putea servi numai persoanele care sunt cazate.

Pe de altă parte, CNSU a hotărât că barurile, cluburile și discotecile vor rămâne închise. În schimb, terasele vor funcționa în aceleași condiții ca și până acum.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza