Reparații pe noul drum lărgit de la Cluj-Napoca la Jucu

Reparații pe noul drum lărgit de la Cluj-Napoca la Jucu

Din luna noiembrie 2022, se poate circula mai bine pe drumul național DN1C din Jucu. Acesta a fost lărgit la patru benzi. Dar deja au început să apară degradări în mai multe porțiuni ale drumului.

''O astfel de dregradare mi-a fost semnalată de cetățeni, în zona în care drumul este intersectat de linia de cale ferată care asigură accesul la unitatea militară din Jucu. La apelul consilierilor locali USR din Jucu Adrian Nicolae Pițu și Borca Nicolae, am luat legătura imediat cu DRDP Cluj și CFR, pentru a mă asigura că lucrările de reparații încep cât mai curând posibil.

Astăzi, am primit confirmarea de la cele două instituții că lucrările de reparații se vor finaliza până în data de 28 aprilie.

Pe același drum, DN 1C din Jucu, mai există porțiuni unde asfaltul s-a deteriorat. Am solicitat și pentru acestea lucrări de reparații. Fiind însă nevoie de turnarea unui nou strat de asfalt, mi s-a comunicat că reabilitarea va putea fi realizată doar atunci când temperaturile nu vor scădea sub 10°C noaptea, așa cum prevăd normativele'', transmite deputatul USR de Cluj, Viorel Baltaretu.

Etichete
Comenteaza