Reparaţii proaste pe drumul spre Sălicea; cum arată un drum reabilitat FOTO

Reparaţii proaste pe drumul spre Sălicea; cum arată un drum reabilitat  FOTO
Un clujean se plânge de calitatea reparaţiilor de pe drumul Făgetului, la ieşirea spre Sălicea. Matei Florin a depus şi o reclamaţie către Consiliul Judeţean, în administrarea căruia cade drumul respectiv, DJ 107-R.

 

"Majoritatea gropilor rămân, doar o parte a acestora sunt reparate", spune acesta. Florin a făcut şi o serie de fotografii pe care le-a anexat reclamaţiei către Consiliul Judeţean, şi precizează că acestea sunt realizate doar pe primii 300 de metri ai drumului. "Se observă cum lângă zonele reparate sunt gropi adânci, care pot pune în pericol siguranţa circulaţiei", arată el.

 

Problema drumului este că acesta are doi stăpâni, explică purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Cluj, Victor Popa: de la Vila Tuşa, acesta este administrat de Consiliul Judeţean şi este inclus în programul de reabilitare masivă a drumurilor judeţene, care include refacerea de la fundaţie, dar care se află deocamdată doar în faza de licitaţie; până la Vila Tuşa însă, acesta este administrat de Primăria Cluj-Napoca.

Potrivit lui Popa, pe traseul administrat de CJ au început reparaţiile chiar astăzi: "se intră cu frezare, după care se va plomba", a explicat el.

Comenteaza