Reşiţa: Bărbatul suspectat că a ucis o fată de 14 ani şi a rănit-o pe sora acesteia a fost reţinut

Reşiţa: Bărbatul suspectat că a ucis o fată de 14 ani şi a rănit-o pe sora acesteia a fost reţinut
Bărbatul din judeţul Caraş-Severin suspectat că a ucis o fată de 14 ani şi a rănit-o pe sora acesteia, în vârstă de 17 ani, care a ajuns în stare gravă la spital, a fost reţinut, luni după-amaiză, urmând să fie dus la instanţă cu propunerea de arestare preventivă pentru omor deosebit de grav.

Bărbatul, Iancu Măran, în vârstă de 35 de ani, a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore, iar maţi va fi dus la Tribunalul Caraş-Severin cu propunerea de arestare preventivă pentru omor deosebit de grav.

Două surori în vârstă de 14 şi 17 ani din Oraviţa, judeţul Caraş-Severin, au fost date dispărute de către mama lor, duminică seară, una dintre ele fiind găsită moartă, luni, ucisă cel mai probabil cu un cuţit, iar cea de-a doua a fost rănită, fiind dusă la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin, Anca Cărbunaru, cele două fete au fost căutate apoi de poliţişti de frontieră şi jandarmi, iar la aproximativ o jumătate de oră de la sesizare a fost identificat un bărbat de 35 de ani. Acesta mergea pe un scuter, între localităţile Răchitova şi Brădişorul de Jos, şi le-a spus oamenilor legii că este în căutarea unei persoane. Poliţiştii au observat că bărbatul avea la el un cuţit pe care erau pete de sânge. De asemenea, el avea o tăietură la mână.

 

Comenteaza