Respect pentru victimele incendiului din Club Colectiv. Două evenimente au fost suspendate

Respect pentru victimele incendiului din Club Colectiv. Două evenimente au fost suspendate
Primarul Emil Boc a dispus suspendarea a două evenimente programate în acest sfârşit de săptămână, ca formă de respect pentru victimele tragediei din noaptea trecută.

Primul dintre ele este "Mystery Cluj Day Halloween", organizat de Asociaţia România - Your Lifetime Experience, ce urma să aibă loc sâmbătă între orele 14:00 şi 23:00 în pădurea Hoia.

Cel de-al doilea eveniment a cărui derulare a fost suspendată este intitulat "Jam". Organizat de Asociaţia Fapte, acesta trebuia să se desfăşoare între orele 16:00 şi 19:00 în Parcul Central.

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca precizează că cele două manifestări vor fi reprogramate în perioada următoare, la solicitarea organizatorilor.

În urma tragediei din Clubul Colectiv, în care şi-au pierdut viaţa 27 de persoane, iar alte aproximativ 200 au fost rănite, Guvernul a decis ca zilele de 31 octombrie, 1 şi 2 noiembrie să fie zile de doliu naţional pe teritoriul României.

Totodată, pe Facebook a fost demarată acţiunea "Nimeni în cluburi! Astăzi nu ieşim în club!", utilizatorii reţelei de socializare fiind îndemnaţi să nu meargă în cluburi sâmbătă, din respect pentru cei decedaţi şi ca protest faţă de modul în care funcţionează aceste locuri.

Comenteaza