Restaurant din centrul Clujului, mistuit de flăcări FOTO/VIDEO

Restaurant din centrul Clujului, mistuit de flăcări FOTO/VIDEO
Restaurantul Livada, de pe strada Clinicilor, a fost mistuit de flăcări, în această dimineaţă. Un angajat a suferit arsuri la nivelul mâinilor şi a fost transportat la UPU Cluj-Napoca.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 4.30. Pompierii au intervenit la faţa locului cu patru autospeciale şi o ambulanţă SMURD. Strada Clinicilor a fost blocată mai bine de două ore, până la lichidarea incendiului.

"Clădirea restaurantului, un imobil format din parter şi etaj, a fost distrusă în întregime. Acoperişul restaurantului s-a prăbuşit şi o persoană a fost rănită şi transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) 1 Cluj-Napoca", a declarat Andrei Biriş, purtător de cuvânt al ISU Cluj.

Din fericire, la momentul izbucnirii incendiului, localul era închis publicului. Persoana rănită este un angajat al restaurantului. Bărbatul a suferit arsuri la mâini, dar este în afara pericolului. Pompierii au rămas să supravegheze zona şi după stingerea incendiului.

Restaurantul Livada a fost inaugurat acum un an, pe locul în care funcţiona înainte localul Taverna, şi se axa pe un meniu cu produse ardeleneşti şi ungureşti. Designul acestuia a fost realizat de Radu Călin și de Sebastian Mîndroiu.

 

FOTO/VIDEO Alin GOLBAN

 

Comenteaza