Restaurantele din mall-ul VIVO, închise de autorităţi pe motiv de GÂNDACI, s-au redeschis

Restaurantele din mall-ul VIVO, închise de autorităţi pe motiv de GÂNDACI, s-au redeschis

Conducerea centrului comercial din Floreşti a anunţat că zona food-court, închisă de Protecţia Consumatorului, s-a redeschis.

Printr-un comunicat, VIVO anunţă că restaurantele au fost redeschise:

"Actualizare a situației restaurantelor din zona de food-court

Ca urmare a inspecției OPC Cluj în zona de restaurante din zona de food-court din VIVO! Cluj-Napoca, vă anunțăm că restaurantele din VIVO! Cluj-Napoca sunt în acest moment funcționale și deschise vizitatorilor.

Managementul VIVO! Cluj-Napoca și-a declarat deschis disponibilitatea și transparența încă de la începutul acestui proces și a oferit sprijin autorităților pentru evaluarea și rezolvarea întregii situații.

Încă o dată, vrem să asigurăm toate părțile implicate că am respectat și am implementat cu strictețe toate procedurile legale și contractuale impuse în acest caz. Siguranța și sănătatea clienților noștri sunt de extremă importanţă pentru noi și dorim să cerem scuze tuturor clienților noștri pentru orice neplăcere cauzată”, au transmis reprezentanţii mall-ului din Floreşti.

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor a a aplicat amenzi de câte 30.000 de lei atât VIVO Cluj, cât și operatorului Yummy Yang în urma unui control de miercuri, când au fost depistate în zona complexului colonii de gândaci. Instituția a dispus închiderea perimetrului afectat până la remedierea problemelor depistate, inclusiv a părții de food din hipermarketul Carrefour.

Immofinanz, care deţine în România patru centre comerciale Vivo, a investit 1 milion de euro în modernizarea zonei de food-court din cadrul complexului clujean. În prezent Vivo se află în proces de modernizare a complexului, printr-o investiție de 20 de milioane de euro. 

Comenteaza