Restricţii de circulaţie la ieşirea din Cluj, din cauza concertului Iron Maiden

Restricţii de circulaţie la ieşirea din Cluj, din cauza concertului Iron Maiden
Traficul rutier în zona complexului comercial Polus Center va suferi modificări duminică, în ziua concertului Iron Maiden din parcarea mall-ului.

Astfel, breteaua de acces dinspre magazinul Metro spre Polus va fi închisă de la ora 12, astfel că circulaţia rutieră se va desfăşura pe E60 în sens dublu,conform semnalizărilor rutiere care vor fi amplasate în zonă. De asemenea, pasarela de acces auto spre mall va fi închisă pentru maşini, având în vedere că aceasta este singura cale de acces către zona concertului.

Spectatorii care vin la concert din zona Floreşti vor trebui să intre pe culoarul special amenajat din apropierea magazinului Metro, iar până la pasarela de acces în incinta mall-ului va fi instituită o bandă de circulaţie, separată prin garduri şi destinată exclusiv spectatorilor la concert.

Poliţiştii recomandă şoferilor să nu circule cu maşina în zonele unde sunt aplicate restricţiile de circulaţie, şi să folosească alte variante de transport. “Această recomandare este adresată şi turiştilor cazaţi în unităţile hoteliere din municipiul Cluj-Napoca sau în zona metropolitană”, se arată într-o listă cu modificările de circulaţie, ataşată acestei ştiri.

Şoferii care vin din alte oraşe la concert vor trebui să-şi parcheze maşinile în cartierele Mănăştur sau Grigorescu, ori în comuna Floreşti.

Concertul Iron Maiden are loc duminică seara în parcarea Polus Center şi este deschis de reprezentaţia trupei Cargo.
Comenteaza