Reţelele de gaz de pe două străzi din Gheorgheni, modernizate

Reţelele de gaz de pe două străzi din Gheorgheni, modernizate
Lucrările de investiţii la reţeaua de gaz de pe străzile Heltai Gaspar şi Constantin Brâncoveanu au fost finalizate iar conductele noi vor fi cuplate miercuri, anunţă azi distribuitorul de gaze E.On Gaz.

Lucrările de pe cele două străzi fac parte dintr-un proiect de investiţii prin care se vor reabilita peste 5 kilometri de conducte şi branşamente de gaz din municipiu, valoarea investiţiei fiind de
aproximativ 2,5 milioane de lei.

Pentru cuplarea tronsonului la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz Distribuţie va întrerupe alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de miercuri, de la ora 09, pe mai multe străzi din oraş, este vorba de Constantin Brâncoveanu, Dostoievski, Septimiu Albinii, Arieşului, Madach Imre, M. Veliciu, Alexandru Densuşianu, Hârleţului, Secerătorilor, Axente Sever, Crizantemelor, Buşteni, Liviu Rebreanu pe partea dreaptă, Helta Gaspar, Bălţii, Tache Ionescu, Zambilei, Vasile Lupu, Diacon Coresi, Iugoslaviei, Ana Ipătescu, Muncitorilor şi Căpşunilor.


Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 20, anunţă compania.

Comenteaza