Rex Tillerson, vizită neoficială în România. Cu cine s-a întâlnit secretarul de stat al SUA

Rex Tillerson, vizită neoficială în România. Cu cine s-a întâlnit secretarul de stat al SUA
Secretarul de stat al SUA Rex Tillerson, care a ajuns miercuri în România, a avut o discuţie cu ministrul de Externe român, Teodor Meleşanu, potrivit fotografiilor făcute publice de către Ambasada SUA la Bucureşti.

"Bun venit secretarului de stat Rex Tillerson! El a înnoptat la Bucureşti la întoarcerea din călătoria pe care a efectuat-o în Asia", este mesajul postat de Ambasada SUA la Bucureşti pe pagina de Facebook.

În imaginile care însoţesc postarea se pot vedea secretarul de stat Rex Tillerson, împreună cu ministrul de Externe Teodor Meleşcanu şi ambasadorul Statelor Unite în România, Hans Klemm.

Din fotografii reiese că ministrul român al Afacerilor Externe a avut o discuţie cu Rex Tillerson la salonul oficial din cadrul Aeroportului Otopeni.

Ambasada SUA la Bucureşti a anunţat încă de miercuri seara că secretarul de stat american Rex Tillerson se află la Bucureşti, acesta înnoptând în România pe drumul de întoarcere din Myanmar către Washington.

"Secretarul Tillerson va înnopta la Bucureşti la întoarcerea din călătoria pe care a efectuat-o în Asia. El nu are niciun program oficial în România", se arată în precizarea făcută de către ambasada americană.

Secretarul de Stat american, Rex Tillerson a discutat, miercuri, cu şeful armatei Myanmarului, despre necesitatea opririi violenţei şi stabilizarea regiunii Rakhin.

 

Comenteaza