Românca infectată din Creta a IGNORAT. "A zis că nu vrea să-şi strice vacanţa"

Românca infectată din Creta a IGNORAT. "A zis că nu vrea să-şi strice vacanţa"

Femeia s-a plimbat nestingherită timp de 72 de ori prin insulă, deşi trebuia să stea la izolare.

Grecii sunt consternaţi de cazul româncei infectate cu COVID-19 de pe insula Creta. Turista care a zburat din România cu un charter pe 1 iulie a fost testată la aterizare şi trebuia să stea la hotel în izolare timp de 24 de ore până la aflarea rezultatului.

Potrivit Greekreporter.com, după testul efectuat pe aeroportul Heraklion, femeia s-a dus la hotelul unde avea rezervare, dar acesta era închis. A găsit alt hotel prin intermediul unui oficiu turistic şi s-a mutat acolo. Când autorităţile au primit testul pozitiv, au mers la hotelul unde era cazată iniţial femeia din România ca s-o anunţe  vestea proastă. Aceasta însă nu mai era de găsit deoarece nu anunţase că şi-a schimbat hotelul.

După ce au localizat-o în sfârşit pe femeie, autorităţile au fost consternate să afle că aceasta a explorat insula nestingherită, în ciuda instrucţiunilor primite de la autorităţi de a sta în izolare până la aflarea rezultatului testului medical. Potrivit turistei din România, ea nu a vrut să-şi strice vacanţa şi a decis să iasă la plimbare. În prezent se află în carantină la un hotel pus la dispoziţie de autorităţile elene, mai scrie sursa citată.

Autorităţile din Creta sunt în alertă după ce alţi doi turişti au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19, ei fiind asimptomatici.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza