“România, ce faci?” Armin van Buuren a venit la Cluj cu tricolorul românesc și a scandat numele unei echipe de fotbal GALERIE FOTO

“România, ce faci?” Armin van Buuren a venit la Cluj cu tricolorul românesc și a scandat numele unei echipe de fotbal GALERIE FOTO
Olandezul Armin van Buuren a produs un show electrizant pe Cluj Arena. Au venit să-l vadă cam 60.000 de oameni, iar el i-a pus pe toți să sară.

Thedjlist.com și DJ Magazine stabilesc anual care sunt cei mai buni DJ din lume, iar headlinerii Untold Festival - Avicii, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike și Armin van Buuren - sunt în top 10. E ușor să îți dai seama că sunt acolo și după avioanele private cu care au aterizat la Cluj.

Olandezului i-a venit rândul să urce pe scenă în noaptea de sâmbătă spre duminică; a fost întâmpinat și ovaționat de circa 60.000 de persoane. ”Bună seara, România! Ce faci?”, a spus Armin, cu un accent surprinzător de corect. El avea să recunoască pe scenă că vine în țara noastră de zece ani. Showul a fost spectaculos, o explozie de bași și de lumină, care a reușit să îi facă să danseze până și pe oamenii de la pază. Armin a fost și artist, și tehnician: a purtat o brățară prin care a controlat instalația de sunet și lumini.

DJ-ul a avut pregătite mesaje personalizate pe ecranele din jurul scenei: România, nu te aud, România, fă puțină gălăgie au apărut cel mai des, în limba engleză. La un moment dat, Armin a pus drapelul României pe toate ecranele și a mărturisit publicului că vine de zece ani în țara noastră. Apoi a scandat ”Steaua, Steaua”. Olandezul a mixat la Untold toate piesele care l-au făcut celebru, inclusiv This Is What It Feels Like, care i-a adus o nominalizare la premiile Grammy în 2014.

Armin a cerut fiecărui membru din public să sară la una dintre piesele sale. A fost ascultat și a ieșit o nebunie. 60.000 de oameni au țopăit sincron timp de vreo două minute, la unison cu olandezul de la pupitru.

Show-ul a început aproape de ora 2 și s-a încheiat după 4, când mulți dintre participanți au plecat acasă convinși că luaseră parte la un eveniment unic.

Armin van Buuren este un nume important pe scena trance, atât ca DJ, cât și ca producător. Interesul său pentru muzica electronică a apărut încă din copilărie, el intrând în posesia primului sampler încă de la 14 ani. Primul său hit a fost Blue fear, lansat în 1995 sub Cyber Records. De atunci au urmat o serie întreagă de producții ce au pătruns în clasamentele muzicale internaționale. În plus, el a colaborat cu Tiësto pentru proiectele Major League și Alibi și a produs piesa Exhale alături de Ferry Corsten. Începând din anul 2000, Armin a lansat seria de compilații AVB, care s-au bucurat de succes la public. Un an mai târziu, olandezul și-a început propria emisiune de radio, intitulată A State of Trance, în timpul căreia își făcea cunoscute creațiile. De-a lungul carierei Armin van Buuren a concertat în peste 25 de țări, beneficiind de sprijinul lui Dave Lewis. De curând, el a prezentat un set de nouă ore pentru Dancetheater din Haga. Printre locurile în care mixeaza constant se numără Passion, Godskitchen, Gatecrasher și Slinky - Marea Britanie, Glow - Washington și Ibiza. Pe 11 noiembrie 2006, artistul a celebrat pe stadionul A`hoy Rotterdam lansarea unui nou album intitulat 10 years. Motivul care l-a determinat pe Armin sa aleagă această locație ca fiind rampa de lansare a noului album, a fost concertul extraordinar susținut de artist acolo în anul 2005, Armin Only, eveniment puternic marcant emoțional pentru toți cei 12.000 de participanți.

Comenteaza