Romii de pe Muncii îşi lasă caii în drum. "Se poate întâmpla oricând un accident"

Romii de pe Muncii îşi lasă caii în drum.
Animalele romilor de pe bulevardul Muncii sunt lăsate fără supraveghere în drum. Oamenii din zonă spun că acest lucru poate duce la accidente grave.

Situaţia a fost semnalată de mai multe ori de cei care locuiesc sau muncesc în zonă, fără rezultat însă.

Viorel Crucianu este unul dintre ei. Acesta a sesizat că pe tot bulevardul Muncii "circulă nestingerite de nimeni atelaje trase de cai ale romilor care ne sunt vecini. Sunt un adevărat pericol pe drum". El cere într-o sesizare publicată pe domnuleoprimar.ro ca autorităţile locale să intervină. "Am făcut sesizări în nenumărate rânduri la Poliţia Comunitară, fără rezultat însă. Romilor nu le convine să fie trimişi la Pata Rât, dar nici nu vor să respecte normele sociale. Se ocupă cu creşterea animalelor mari, or autorităţile locale au interzis creşterea porcilor, cailor şi vacilor în municipiu. Cu toate acestea nimeni nu face nimic", a declarat Cucianu pentru ziuadecj.ro.

Clujeanul nemulţumit este administratorul unei firme care are punct de lucru chiar pe bulevardul Muncii, Dacosport Impex. Acesta adaugă că animalele romilor sunt un adevărat pericol pentru circulaţie. "Ieri două tiruri au fost pe punctul de a se ciocni frontal, din cauza unui mânz care se afla pe stradă şi care nu era supravegheat de nimeni", a mai spus el.

Comenteaza