RUPE-ŢI PERMISUL: Bine nene, dar eu pe unde mai trec?

RUPE-ŢI PERMISUL: Bine nene, dar eu pe unde mai trec?
Nu contează că e zi sau noapte, că sunt pline parcările sau nu, şoferii indisciplinaţi reuşesc întotdeauna să găsească o modalitate de a stingherii pietonii, lucru demonstrat şi de proprietarul autoturismului parcat într-o zonă intens circulată de copii.

Se poate observa cu uşurinţă existenţa unor spaţii amenajate de parcare, cu plată, ce-i drept, chiar vizavi de locul în care staţionează autoturismul cu numere de Maramureş. Cu toate acestea, proprietarul acestuia a decis să îl parcheze fix în mijlocul trotuarului, forţând pietonii săintre pe partea carosabilă pentru a-l ocoli.

"Vi se pare normal aşa ceva? Acum e noapte, e mai lejer traficul, dar ziua ce facem? E plin de copii prin zonă. Uitaţi-vă numai la indicatorul în faţa căruia şi-a lăsat cu atâta graţie maşina. Dar nimănui nu-i pasă", a menţionat clujeanul care a surprins în imagini autoturismul parcat pe strada Avram Iancu.

În cazul în care aţi surprins şi dvs. şoferi cu tupeu, puteţi să ne trimiteţi imaginile pe adresa de email redactie@ziuadecj.ro sau să le postaţi pe pagina noastră de Facebook.

Rupe-ţi permisul e o campanie ziuadecj.ro. Dacă parchezi maşina neregulamentar, te taxăm la noi în ziar :)

 

Comenteaza