RUPE-ŢI PERMISUL: Parcare la semafor

RUPE-ŢI PERMISUL: Parcare la semafor
Şoferii clujeni dau în mod constant dovadă de inventivitate când vine vorba de încălcarea normelor de circulaţie. Plictisiţi să transforme trotuarele în locuri de parcare, doi conducători auto au decis să treacă la următorul nivel: au parcat direct la semafor.

La prima vedere, în imaginea trimisă de un cititor par a fi două autoturisme ale căror şoferi aşteaptă liniştiţi schimbarea culorii la semafor pentru a-şi continua deplasarea. Doar că, la o privire mai atentă, se poate observa că proprietarii acestora nu se află la volan.

Bineînţeles, întâmplarea a avut loc în centrul Clujului, pe una dintre străzile adiacente cu una dintre principalele artere de circulaţie din oraş, Calea Moţilor. "Poate îi daţi la gazetă, că nu-i normal să parchezi la stop. Poza a fost făcută luni, 10.11.2014, în jurul orelor 15:30", a precizat cititorul.

Dacă ai surprins şi tu un şofer cu tupeu, care a parcat neregulamentar, trimite-ne imaginile pe adresa de email redactie@ziuadecj.ro sau postează-le pe pagina noastră de Facebook.

Rupe-ţi permisul e o campanie ziuadecj.ro. Dacă parchezi maşina neregulamentar, te taxăm la noi în ziar :)

 

Comenteaza