RUPE-ŢI PERMISUL: Parcări după ureche, treceri pe roşu, nimic anormal VIDEO

RUPE-ŢI PERMISUL: Parcări după ureche, treceri pe roşu, nimic anormal VIDEO
Traficul clujean e de multe ori de coşmar, iar parcările sunt puţine. Totuşi, şoferii găsesc întotdeauna o soluţie. Bineînţeles, în detrimentul cetăţenilor "fraieri", care respectă normele de circulaţie.

Într-o filmare postată pe trafictube.ro, un utilizator al site-ului a surprins, în dreptul mallului din Gheorgheni, un şofer care a ignorat cu neruşinare culoarea roşie a semaforului. Câteva secunde mai târziu, în acelaşi loc, o autoutilitară era cât pe ce să repete "isprava", dar s-a oprit la timp.

Cea de-a doua parte a clipului arată care sunt obstacolele pe care trebuie să le înfrunte şoferii ce au drum pe o alee îngustă din preajma complexului comercial, din cauza unor proprietari de autoturisme care parchează după cum îi taie capul.

"Tot mai des sunt întâlniţi în trafic aceşti inconştienţi si nepăsători care nu ţin cont de regulile de circulaţie. Trec pe culoarea rosie a semaforului, parchează dupa bunul plac fără să-i intereseze de ceilalţi, să se descurce fiecare cum poate", a comentat autorul postării.

În cazul în care aţi surprins şi dvs. şoferi cu tupeu, puteţi să ne trimiteţi imaginile pe adresa de email redactie@ziuadecj.ro sau să le postaţi pe pagina noastră de Facebook.

Rupe-ţi permisul e o campanie ziuadecj.ro. Dacă parchezi maşina neregulamentar, te taxăm la noi în ziar :)

 

Comenteaza