RUPE-ŢI PERMISUL: Trecerea de pietoni, locul perfect de parcare FOTO

RUPE-ŢI PERMISUL: Trecerea de pietoni, locul perfect de parcare FOTO
Pentru o parte din şoferii clujeni, regulile de circulaţie sunt doar nişte cuvinte puse pe o hârtie fără valoare, făcute pentru "fraierii" din trafic.

Aşa se face că unii proprietari de autoturisme încalcă cu nesimţire legea, chiar dacă în acest mod le încalcă şi drepturile altora.

Spre exemplu, la colţul dintre strada Republicii şi Ion Mincu autoturismele sunt lăsate frecvent chiar pe trecerea de pietoni, blocând accesul în intersecţie şi, implicit, crescând riscul de producere al accidentelor. Cazul a fost sesizat de un clujean care, exasperat de situaţie, a decis să aducă problema în atenţia autorităţilor, printr-un mesaj postat pe portalul domnuleprimar.ro. 

"Pe lângă faptul că parcarea în acel loc aste absolut neregulamentară, maşinile nu au nici tichete de parcare, şi, cel mai grav, îngreunează ieşirea de pe Mincu spre Republicii, mărind considerabil riscul de accidente. Vă rog să luaţi măsurile necesare sau, daca este loc de parcare în intersecţie, vă rugăm să-l marcaţi corespunzător astfel încât să putem parca şi noi ceilalţi", a scris el. 

Dacă ai surprins şi tu un şofer cu tupeu, care a parcat neregulamentar, trimite-ne imaginile pe adresa de email redactie@ziuadecj.ro sau postează-le pe pagina noastră de Facebook.

Rupe-ţi permisul e o campanie ziuadecj.ro. Dacă parchezi maşina neregulamentar, te taxăm la noi în ziar :)

 

Comenteaza